Naslovnica Događanja “Adventska čarolija” kreće 14. prosinca

“Adventska čarolija” kreće 14. prosinca

746

Orahovačka “Adventska čarolija” prošle je godine iznenadila svojom kavitetom i sadržajnošću brojne sugrađane ali i njihove goste. Središnji gradski Trg, petnaest dana bio je mjesto zabave, veselja, ljubavi, tolerancije, druženja. Sve je kulminiralo sjajnim Dočekom Nove godine, velikim vatrometom i koncertom Igora Delača.
Ove godine Adventska čarolija, počet će 14. prosinca, rekla nam je danas gradonačelnica Petin:
– Prvu adventsku svijeću upalit ćemo 02. prosinca, drugu 09.prosinca, a potom 14. prosinca krećemo sa svakodnevnim sadržajima, koji će završiti na Staru godinu velikim dočekom na Trgu – rekla je danas gradonačelnica Petin.
Ipak nas je zanimalo malo više, pa smo više informacija potražili kod Lane Jurkin, koja je i prošle godine bila glavni redatelj “Čarolije”:
– U biti sve smo dogovorili, i jako se veselim onom što nas čeka. Bit će puno toga zanimljivoga, dobroga i kvalitetnog. Osamnaest dana vrhunske zabave. Svirat će nam i tamburaši i rokeri i DJ-a. Bit će za svakog po nešto. Klinci će uživati u brojnim radionicama, a Trg će ponovo biti ukrašen prigodno izrađenim ukrasima. Nadam se velikom odazivu sugrađana i dobroj prosinačkoj zabavi – rekla je Lana Jurkin. Izvođači koji će stići u Orahovici ostaju i dalje nepoznanica, no ne treba sumnjati da će biti pomno odabrani kao i prošle godine.