Naslovnica Naslovnica Prigodna svečanost – zahvala darivateljima krvi

Prigodna svečanost – zahvala darivateljima krvi

319

GDCK Orahovica i ove godine organizira prigodnu svečanost kojom želi zahvaliti darivateljima krvi koji se odazivaju pozivima i na organiziranim akcijama na području Grada Orahovica i općina Crnac, Čačinci i Zdenci daruju krv.
Ove godine , po pozivu predsjednika GDCK Orahovica, Pavla Ramića, svečanost za darivatelje krvi bit će održana u subotu, 27. listopada, (u 18,00 sati) u Zdencima, u Domu kulture.

Na svečanosti će   GDCK Orahovica zahvaliti darivateljima krvi, koji su krv dali 1, 5, 10, 20, 30, 40  i 50 puta, kao i podijeliti jubilarne zahvalnice i jubilarne plakete volonterima  za dugogodišnji volonterski rad.

Pored darivatelja krvi s područja općina Zdenci, Crnac i Čačinci, i Grada Orahovica, na svečnost su pozvani i svi darivatelji krvi s područja Općine Zdenci, obzirom da se Svečanost održava u Zdencima i pod pokroviteljstvom Općine Zdenci.

Ovogodišnja svečanost održava se povodom 25. listopada – Dana darivatelja krvi, 140 godina djelovanja Hrvatskog Crvenog križa , 25 godina od priznanja Hrvatskog Crvenog križa kao samostalnog nacionalnog društva u sklopu Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca i 65 godina dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa.