Naslovnica Orahovica U Orahovicu danas dolazi Predsjednica Republike Hrvatske

U Orahovicu danas dolazi Predsjednica Republike Hrvatske

2989

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, od jučer boravi u Virovitičko-podravskoj županiji, u koju je na dva dana izmjestila svoj ured.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarorvić danas u Orahovicu će doći u 14,50 a prvo odredište njezina posjeta je Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo, gdje će ju dočekati dekan Fakulteta, prof. dr. Aleksandar Včev sa suradnicima. Ispred zgrade Fakulteta Predsjednici će dobrodošlicu poželjeti i okupljeni građani s predstavnicima gradske vlasti, gradonačelnicom, Anom Marijom Petin i predsjednikom Gradskog vijeća, Radojem Medenicom.

Pola sata kasnije, u 15,20 Predsjednica će posjetiti tvrtku, Pan-parket i zadržati se u kratkom razgovoru s Upravom, te obići proizvodni pogon.

Posjet Plivačkom klubu “Orahovica”, najavljen za 15,45, a današnji boravak Predsjednice RH, Kolinde Grabar Kitarović, u Orahovici završit će posjetom Poljoprivrednom poduzeću Orahovica, najavljenom za 16,15 sati.

Dvodnevni boravak u Virovitičko-podravskoj županiji, Predsjednica Republike završit će danas u Mikleušu ,sudjelovanjem na svečanoj sjednici , povodom obilježavanja Dana općine Mikleuš.