Naslovnica Gospodarstvo I u Orahovici počinje izgradnja Poduzetničkog inkubatora

I u Orahovici počinje izgradnja Poduzetničkog inkubatora

972

U Virovitičko-podravskoj županiji uskoro počinje gradnja poduzetničkih inkubatora u Orahovici i Pitomači. Ukupna investicija vrijedna je 22,2 milijuna kuna. Riječ je o projektu Mreža poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije.

Izgradnja Poduzetničkog inkubatora u Orahovici projekt je vrijedan 10,5 milijuna kuna, a svečano obilježavanje početka radova na Poduzetničkom inkubatoru u Orahovici, u Poduzetničkoj zoni, najavljeno je za ponedjeljak, 1. listopada ( u 12,00 sati).

Kao rok završetka radova izgradnje Poduzetničkog inkubatora određen je 1. srpnja 2019. godine.

Kako je kazao župan Andrović, Mreža poduzetničkih inkubatora u Virovitičko-podravskoj županiji je “jedan od najvećih i najboljih projekata kada je riječ o poduzetništvu, gospodarstvu, poduzetništvu mladih osoba i ostanku mladih u Virovitičko-podravskoj županiji”, pa će projekt poduzetničkih inkubatora “biti posebno zanimljiv poduzetnicima početnicima”.

Autor projekta Mreže poduzetničkih inkubatora u Virovitičko-podravskoj županiji je VIDRA, županijska Agencija za regionalni razvoj, u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije , a za Poduzetnički inkubator u Orahovici i Gradom Orahovica.