Naslovnica Događanja Završena akcija “vježbaj smjelo da razviješ duh i tijelo”

Završena akcija “vježbaj smjelo da razviješ duh i tijelo”

727
Članovi udruge Jaglac u novouređenom dvorištu

U drugoj polovici travnja mjeseca u organizaciji Zaklade Slagalica pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava na platformi Doniraj.org za razvoj lokalne zajednice. Projekt udruge “Jaglac” “Vježbaj smjelo da razviješ duh i tijelo” odabran je za pokretanje akcije prikupljanja sredstava radi nabavke sprava za vježbanje u dvorištu udruge.

U mjesec dana koliko je akcija trajala na platformi Doiraj.org, te tijekom dvomjesečne akcije u Orahovici u kojoj su na nekoliko mjesta prikupljana novčana sredstva, ostvaren je, kaže Lidija Stojković, koordinatorica programskih aktivnosti “Jaglaca” .

Akciji su se, po riječima gospođe Stojković, odazvale i fizičke i pravne osobe s područja Grada: trinaest fizičkih osoba prikupilo je 3.721 kunu, od pravnih osoba je prikupljeno 3.500 kuna, a u kutijicama postavljenima na sedam mjesta u Orahovici prikupljeno je još 1.240 kuna. Posebnu zahvalu Lidija Stojković izrekla je Vijeću MO “Mekur” koje je sredstvima MO nabavilo jednu potrebnu spravu u iznosu 9.125 kuna.

Naravno nisu izostale niti volonterske akcije, kazala je Lidija Stojković.

Tijekom prošloga mjeseca sprave za vanjski fitnes postavljene su u dvorištu “Jaglaca”, a jučer je tijekom “Otvorenih vrata Jaglaca” označen završetak projekta.

(fotografija: www.icv.hr)