Naslovnica Kultura U srijedu kreće glazbeno ludilo u Orahovici, Ferragostooooooooooo

U srijedu kreće glazbeno ludilo u Orahovici, Ferragostooooooooooo

1391

Dugo očekivani 11. Ferragosto kreće u srijedu. Nema sumnje da će ovogodišnje glazbeno ludilo u Orahovici, oboriti sve rekorde, jer izvođači koji stižu u grad podno drevne Ružice, jamče spektakl. Grad Orahovica, poduzeo je sve aktivnosti, oko uređenja kompleksa Jezero. Ugostiteljska ponuda bit će na vrhunskoj razini, a hladnog pića bit će u dovoljnim količinama:
– Mi smo spremni. Nadam se da su i ugostitelji na Jezeru pripremili sve kako bi svi gosti bili kvalitetno i na vrijeme posluženi. Grad je uređen i čist. Prodavaonice su opskrbljene svim potrepštinama i što se nas u Gradu tiče, festival može početi. Veselim se brojim mladim ljudima koji će iz čitave Hrvatske pohoditi Orahovicu, ali Isto tako i gostima iz regije. Ovogodišnji line up festivala je vrhunski i svi preduvjeti su stvoreni za jedno veliko glazbeno ludilo – rekla je gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.
Festival kreće u srijedu velikim, dvostrukim koncertom Hladnog piva, a potom će se u tri dana festivala na nekoliko pozornica na Jezeru izmjenjivati, Zabranjeno pušenje, TBF, Jinx, Zdenka Kovačiček, Tram 11, Bolesna braća, Let 3, Pips Chips&videoclips, Darko Rundek, Stoka i mnogi drugi.
– Udruga K.L.U.B. Dostava zvuka zaslužuje sve pohvale. Već godinama promoviraju Grad, rade sjajan posao i za Orahovicu ali i za Slavoniju. Vjerujem kako će nastaviti raditi još kvalitetnije i bolje. Zahvaljujem im se u ime Grada – zaključila je gradonačelnica Petin.
Vidimo se na Jezeru !