Naslovnica Događanja Orahovački ugostitelji spremni za večerašnji okršaj

Orahovački ugostitelji spremni za večerašnji okršaj

626

U cijeloj Hrvatskoj već se osjeća dah večerašnje utakmice. Gdje god da uđeš, u prodavaonicu, kafić, frizerski salon, mesnicu, priča se o nogometu, o večerašnjem mega susretu moćne Hrvatske i velike Engleske. Tri su utakmice preostale do kraja natjecanja, i u te tri utakmice Hrvatska će nastupiti u dvije. Uči među četiri najveće nogometne nacije naše planete je nešto uzvišeno, veličanstveno, moćno…..a naša Hrvatska je to učinila. Samo nogomet može učiniti da na kratko zaboravimo na sva sr… koja proživljavamo, samo ta plemenita igra, odnosno sport, našoj naciji donosi osmijeh na lica. Bit će tako i večeras, a vjerujem i u nedjelju od 17 sati.
Orahovački ugostitelji napokon su došli bar malo na svoje, svi kafići, koji organiziraju gledanje utakmice, su puni, traži se mjesto više, pivo se prodaje po akcijskim cijenama, klopa je gratis, tako će biti i večeras. Utakmicu večeras možete pratiti u nekoliko orahovačkih kafića, Bluesu, CB Enigma, na Jezeru, CB Vertigo, CB Bad Company i u Doljanima u CB Mustang te CB Cube.
U CB Blues gratis je pečenja janjetina i prasetina. Organizirana je i interna kladionica, I naravno nakon pobjede besplatna runda pića za sve nazočne. U CB Enigma dvostruki program. Gledanje je organizirano i u središtu grada u CB ali I na Jezeru. Od 19 sati počinje program uz besplatni roštilj i banjalučke ćevape. Staropramen točit će se po akcijskim cijenama, a na Jezeru će pivo posluživati hostese. Također interna kladionica a pobjednik kući nosi vrijednu nagradu.
U samom središtu grada u CB Vertigo druženje navijača počinje o 19 sati uz gratis roštilj. Interna kladionica i u Vertigu, a nagradu osigurava Ožujska pivovara. Pobjednik kući nosi gajbu hladne Žuje.
Bogati program očekuje i posjetitelje CB Bad Company. Od 19 sati već ustaljeni dvojac golih kuhara, pripremit će za vas slavonski grah, a piće ide u neograničenim količinama.
U Doljanima u CB Mustang večeras se gratis jede čobanac od 19 sati. Interna kladionica pobjedniku donosi originalni dres Hrvatske reprezentacije.

Samo malo dalje u CB Cube zabava počinje od 18 sati uz besplatni roštilj te dvadeset vrsta piva za osvježenje. Novo u CB Cube je i Grif new England ipa točeno.
Nema sumnje da će Orahovica i večeras pokazati da je IZNAD SVIH HRVATSKA.
Sretno momci !!!!!!!!!!!