Naslovnica Čačinci Josip Miletić slavio u Čačincima

Josip Miletić slavio u Čačincima

453

Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Orahovice u suradnji sa Županijskim šahovskim savezom Virovitičko-podravske županije, Šahovskim klubom Orahovica i Općinom Čačinci povodom obilježavanja dana pogibije hrvatskih branitelja Damira Hornunga i Franje Jusupa koji su 07.07.1991. godine poginuli u Tenji a u sklopu svog projekta „ Suvremen i zdrav život branitelja “ u Vatrogasnom domu DVD-e Čačinci organizirali su XV. Memorijalni otvoreni brzopotezni šahovski turnir „ Damira Hornunga i Franje Jusupa “ i izložbu prikupljenih ratnih fotografija iz Domovinskog rata s našeg područja.

XV. Memorijalni otvoreni brzopotezni šahovski turnir igralo se 9 kola FIDA varijanta uz kompjutersko sparivanje, igralo se po Pravilima šaha za Ubrzanu igru, tempo igre 7 minuta uz dodatak vremena 3 sekunde za svaki odigrani potez.

Na memorijalnom otvorenom brzopoteznom šahovskom turniru koji se održao u Vatrogasnom domu DVD-a Čačinci nastupilo je 20 natjecatelja iz Virovitice, Našica, Slatine, Ivanić Grada, Garešnice, Čačinaca i Orahovice.

Pobjednik XV. Memorijalnog otvorenog brzopoteznog šahovskog turnira je Josip Miletić sa 8,5 osvojenih bodova

Poredak seniora

1. mjesto : Josip Miletić iz Našica

2. mjesto : Zvjezdan Grandić iz Orahovice

3. mjesto : Milan Čubelić iz slatine

4. mjesto : Petar Petričević iz Ivanić Grada

5. mjesto : Mile Bićanić iz Virovitice

6. mjesto : Mrko Ivanković iz Virovitice itd…

Poredak kadeta :

1. mjesto : Ivan Jadek iz Garešnice

2. mjesto : Ivan Miletić iz Našica

3. mjesto : Filip Dendis iz Našica

4. mjesto : Lovro Riger iz Našica

5. mjesto : Darijan Krištofik iz Našica

6. mjesto : Marko Franjak iz Našica itd….

Memorijalni otvoreni brzopotezni šahovski turnir sudili su Državni šahovski sudac Miroslav Tot i Klupski šahovski sudac Mato Mesić

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Orahovica organizirala je u sklopu svog projekta „ Suvremen i zdrav život branitelja “ Izložbu prikupljenih ratnih fotografija iz Domovinskog rata s našeg područja, na Izložbi izloženo je 42 ratne fotografije

Miroslav Tot