Naslovnica Orahovica Krenuli i najmlađi Papukovci

Krenuli i najmlađi Papukovci

399

Novu sezonu, jučerašnjim prvim treningom otvorili su oni najmlađi, selekcija igrača do osam godina Škole nogometa NK Papuk Orahovica. Igrače su tom prigodom pozdravili predsjednik Škole nogometa Darijo Krmpotić, te trener selekcije Danijel Jurlina. Pozdravljajući igrače i roditelje koji su se odazvali jučerašnjem prozivu, predsjednik Krmpotić, naglasio je kako je u selekciji došlo do zasićenja pa je donesena odluka o promjeni trenera:

Došlo je do laganog zasićenja, pa smo promijenili trenera i mislimo da je to najbolje i za školu i za klince. Imperativ rezultata na postoji, bitno je druženje i zabava te pravilan odgoj djece. Očekujem da će tako i biti, a mi ćemo se potruditi osigurati djeci sve što treba – rekao je predsjednik Krmpotić. 

Novi trener Danijel Jurlina kazao je kako će u početku raditi i četiri puta tjedno, ali i naveo igračima i kodeks ponašanja:

Radit ćemo četiri puta tjedno. Ove vrućine pokušat ćemo izbjeći jutarnjim treninzima. Moj prethodnik je odlično radio i stvorio bazu, pa ne vidim da u budućnosti ne budemo još bolji. Molim vas da na trening dođete petnaest minuta ranije, da me čekate u svlačionici. Do početka lige odigrat ćemo i nekoliko prijateljskih utakmica. Vjerujem u obostrano zadovoljstvo – rekao je Jurlina.

Prvu prvenstvenu utakmicu najmlađi Papukovi natjecatelji odigrat će 25. kolovoza kada će u Orahovici ugostiti momčad Martina.