Naslovnica Crnac Definirani sadržaji obilježavanja Dana Općine Crnac

Definirani sadržaji obilježavanja Dana Općine Crnac

518

Izložbom ručnih radova u organizaciji Udruge CER , u subotu, 16.lipnja u 17 sati počet će sadržaji obilježavanja Dana Općine Crnac.Izložba će se održati u Društvenom domu u Crncu,a na istom mjestu s početkom u 19 sati, također u organizaciji Udruge CER, održat će se i smotra folklora.

Programski sadržaji potom će se nastaviti u nedjelju, 18.lipnja u Velikom Rastovcu izložbom ručnih radova, koju organizira Udruga “Lipa” te nastupom plesne skupine “Iskra”.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Crnac najavljena je za četvrtak, 21.lipnja u 13,30 u društvenom domu u Crncu, a prije sjednice, u 13 sati , bit će položeni vijenci kod spomenika poginulim braniteljima.

Na igralištu nogometnog kluba Crnac u petak, 22.lipnja, održat će se sportske igre branitelja u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Općine Crnac , a pokaznu vježbu upriličit će vatrogasci Vatrogasne zajednice Crnac, također u Crncu.

Sportski sadržaji rezervirani su za subotu, 23.lipnja, kada će se na ribnjaku u Crncu održati Kup Općine Crnac u lovu ribe udicom na plovak, dok će u Velikom Rastovcu prijateljsku nogometnu utakmicu odigrati veterani nogometnog kluba Munja.

U nedjelju, 24.lipnja, na sam Dan Općine, blagdan svetog Ivana Krstitelja, Lovačka udruga Srnjak organizirat će natjecanje u gađanju glinenih golubova na streljani u Malom Rastovcu, U Župnoj crkvi svetog Ivana Krstitelja u Crncu bit će služena sveta misa, dok će u večernjim satima u društvenom domu u Crncu u organizaciji udruge CER biti održana zabava.

Sadržaji obilježavanja Dana Općine Crnac završit će u ponedjeljak, 25.lipnja, prijateljskom nogometnom utakmicom veterana nogometnog kluba Crnac u Crncu.