Naslovnica Naslovnica Sjednica OV općine Zdenci u četvrtak 07.lipnja

Sjednica OV općine Zdenci u četvrtak 07.lipnja

340

Po pozivu predsjednice Vijeća,Marije Dedaj, zdenački vijećnici sastat će se na 9.sjednici Općinskog vijeća u četvrtak,07.lipnja,a bit će održana Muzejsko-galerijskom prostoru.

Nakon aktualnog sata i usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice , pred vijećnicima će se naći usvajanje Izvješća o realizaciji proračuna za period od 01.siječnja do 31.prosinca 2017.godine,s pripadajućim programima i Planom razvojnih programa.

Pored toga,vijećnici bi trebali donijeti i nekoliko odluka,među kojima Odluku o raspodjeli rezultata poslovanja Proračuna Općine Zdenci za proteklu godinu,Odluku o sufinanciranju dijela troškova stanarine djelatnika zdravstva s područja Općine Zdenci,Odluku o izmjenama i dopunama Proračuna Općine Zdenci za 2018.godinu s pripadajućim Programima i Planom razvojnih programa.

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Zdenci na sjednici u četvrtak trebali bi donijeti i program gospodarenja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području Općine ,Odluku o usvajanju Izvješća o radu načelnika Općine Zdenci za razdoblje od 01.srpnja do 31.prosinca 2017.godine,zatim Odluku o uključivanju u program javnih radova za 2018.godini,Odluku o nabavi udžbenika za sve učenike od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole s područja Općine Zdenci, te Odluku o upućivanju Javnog poziva udrugama građana,športskim društvima,poduzetnicima i svim stanovnicima Općine za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine.

9.sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci bit će u Muzejsko-galerijskom prostoru održana u četvrtak,07.lipnja s početkom u 19 sati.