Naslovnica Događanja Orahovčanke pozvane na zajednički “Doručak za žene”

Orahovčanke pozvane na zajednički “Doručak za žene”

635

Treću godinu zaredom, Evanđeoska pentekostna crkva Betanija u Orahovici organizira Doručak za žene. Dio je to pokreta nastalog u Švicarskoj 1983. godine , koji se brzo proširio i u drugim europskim zemljama, pa i u Hrvatskoj.

“Održavanjem Doručka za žene, organizatori žele ženama pružiti priliku da u opuštenoj atmosferi razgovaraju o životnim i vjerskim pitanjima. Svaki Doručak organiziran je kroz tematsko predavanje i jedno osobno svjedočanstvo. Njime se želi pomoći ženama da pronađu i zauzmu svoje mjesto u obitelji i društvu. Ali im se želi i posvjedočiti da život može biti uspješan i ispunjen kroz vjeru u Isusa Krista”, kažu organizatori.

Ovogodišnji Doručak za žene u Orahovici će biti održan u subotu, 19. svibnja, u Hotelu “Ružica”, s početkom u 10,00 sati.

To prijepodnevno druženje žena, uz doručak, i razgovore, bit će obogaćeno i predavanjenjem na temu “Uživaj u životu” koje će održati Đurđa Mostarčić, uspješna poduzetnica iz Zagreba i majka petoro djece.

Na Doručku za žene mogu sudjelovati žene bez obzira na starosnu dob i vjersku opredijeljenost, koje će, zaključno s petkom, 18-im svibnja, izvršiti prijave na broj telefona gđe Lidije Stojković: 091 732 61 83. Cijena Doručka za žene je 30,00 kuna.