Naslovnica Događanja Policija promovira akciju “Manje oružja-manje tragedija”

Policija promovira akciju “Manje oružja-manje tragedija”

214

U Orahovici će ponovo biti održana promotivna akcija “Manje oružja-manje tragedija”, koju organizira Policijska postaja Orahovica. Akcija je najavljena za petak, 18. svibnja, a bit će održana u Ulici kralja Zvonimira, kod prodavaonice Konzum. Tamo će Policijska postaja Orahovica postaviti info-pult na kojem će građani dobiti niz informacija vezanih uz višegodišnju akciju “Manje oružja-manje tragedija”.

Budući da pretpostavlja kako kod pojedinih građana još uvijek ima nelegalnog oružja, koje predstavlja veliku opasnost, ne samo za posjednike , već i za njihove obitelji, policija poziva sve građane koji bez sankcija žele predati svoje nelegalno oružje, da u petak posjete promotivni štand, na kojem će dobiti informaciju o načinu vraćanja nelegalnog oružja.

Oni građani koji ne žele posjetiti štand policije, a htjeli bi se riješiti nelegalnog oružja, mogu pozivom na broj policije 192, ili direktan broj Policijske postaje Orahovica: 033 673 170, dobiti informaciju o načinu predaje oružja, i dogovoriti kada će i gdje policijski službenik doći preuzeti oružje.