Naslovnica Glazba Sve je manje povoljnijih ulaznica za prvi PopcORn ‘n ROCK festival!

Sve je manje povoljnijih ulaznica za prvi PopcORn ‘n ROCK festival!

390

Žestoki ritam, odlična atmosfera, predivna priroda i najbolja ekipa, ali i brojna druga iznenađenja očekuju vas 22. i 23.06. na orahovačkom jezeru i prvom izdanju ‘PopcORn ‘n ROCK festivala‘.

Organizatori uz podršku grada Orahovice i Turističke zajednice, pripremaju vam party kakav orahovački kraj ne pamti. Interes svih obožavatelja pravog rocka je ogroman, pa ne čudi što jepovoljnih ulaznica u pretprodaji, po cijeni od 100knsve manjeSvoj primjerak u pretprodaji možete nabaviti samo do ponedjeljka 21.05..

Popis izvođača koji vas očekuju je spektakularan i ne propušta se. Tako će jezerom u petak 22.06.‘prašiti’ Jura Stublić & grupa Film, Drugi način i Atomsko sklonište, dok je subota 23.06.rezervirana za Juricu Pađena i Aerodrom, Divlje jagode i Električni orgazam.

Svi koji žele, mogu tijekom festivala, kampirati uz jezero pod šatorima, a goste i putnike namjernike očekuje obilje gastronomske ponude uz najbolje pivske brendove. Dvodnevni glazbeni odmor, biti će obogaćen i raznim dnevnim sadržajima, dok uz nezaobilazno kupanje u čistim vodama orahovačkog jezera, obronci Papuka svima nude prigodu za aktivni odmor, poput posjeta dvorcu ‘Ružica grad’.

Ne propustite stoga festival kakav ste čekali prvi ‘PopcORn ‘n ROCK festivala‘, 22. i 23.6.2018. na orahovačkom jezeru.

22.06. 
Drugi način 
Jura Stublić & grupa Film
Atomsko sklonište

23.06.
Aerodrom 
Divlje jagode 
Električni orgazam

Povoljnije ulaznice u pretprodaji, po cijeni od 100kn, osigurajte do 21.05., putem Eventima http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/popcorn-n-rock-festival-orahovica-orahovacko-jezero-488436/event.html?ca=1

Sve ostale informacije pronađite na službenoj web stranici www.rock-or.com i Facebook stranici festivala!