Naslovnica Naslovnica Skupština ŠRK “Šaran” Orahovica

Skupština ŠRK “Šaran” Orahovica

437

U ribičkom domu, jučer je u Duzluku, održana godišnja Izvještajna skupština ŠRK Šaran Orahovica, na kojoj su osim članova kluba, još nazočili , orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Orahovice Igor Hozić, te predstavnici ŠRK Klen Čačinci.
Predsjednik Stanislav Sikora, podnoseći izvješće o radu kluba za proteklu godinu, spomenuo je veliki broj odrađenih radnih akcija, kao i službenih natjecanja. Radilo se na sanaciji objekta i prilazne ceste, izvršeno je poribljavanje voda, uređivala se obala jezera, rekao je Sikora dodavši kako je klub bio i aktivni sudionik gotovo svih zbivanja u gradu, posebno naglasivši suorganizaciju prošlogodišnje Fišijade
U protekloj godini klub je raspolagao s nešto više od 20 tisuća kuna, većina koja je dobivena iz Gradskog proračuna, a godina je završena s financijskim plusom od gotovo sedam tisuća kuna.
Natjecatelji ŠRK Šaran iz Orahovice u protekloj su godini sudjelovali na čak 23 ribička natjecanja, ostvarivši dobre i vrlo dobre rezultate, čulo se iz izvješća natjecateljske komisije. Posebno su u klubu ponosni na kadetkinje koje su na prošlogodišnjem prvenstvu Hrvatske osvojile 8 mjesto.
U planu rada za naredno jednogodišnje razdoblje, Sikora je najavio početak radova na rekonstrukciji krova, na Ribičkom domu, pomlađivanje kluba, daljnjem radu s omladinskim kategorijama, održavanju natjecanja ali i još većoj I detaljnijoj brzi oko samih jezera.
Skupštini nazočan predsjednik ZŠU Grada Orahovice Igor Hozić, pohvalio je rad kluba, posebice apostrofiravši rezultate u omladinskim kategorijama. Naglasio je Hozić kako će zajednica i u ovoj godini financijski pratiti klub, s većim iznosom nego prijašnjih godina.
Gradonačelnica Orahovice, Ana-Marija Petin, također je pohvalila rad kluba:
– Lijepo je čuti koliko se borite za svaku kunu, i koliko štedite za investicije koje želite odraditi. Grad Orahovica, pomoći će vam da ovaj objekt sačuvate od propadanja. To nisu veliki iznosi i vi kao klub to zaslužujete. Ponosni samo na svaki vaš osvojeni pehar i medalju, vašu uspjeh je i naš uspjeh. Mislim da Grad Orahovica prijašnjih godina nije dovoljno valorizirao vaš uspjeh. Promijeniti ćemo tu praksu. Vi ste postizali odlične rezultate na prvenstvima Hrvatske, i to zaslužuje svaku pohvalu. Molim da se s vašim prijedlozima javite u gradsku upravu, kao bi ih mogli na dobrobit svih, zajedno rješavati – rekla je gradonačelnica Petin, poželjevši orahovačkih ribičima puno uspjeha u daljnjem radu.