Naslovnica Naslovnica Brkić više nije trener Papuka, Krsnik do kraja sezone

Brkić više nije trener Papuka, Krsnik do kraja sezone

1170

Nakon samo četiri službene utakmice, feričanački stručnjak Igor Brkić, više nije prvi trener Papuka, odlučili su tako većinom glasova članovi Upravnog odbora kluba, na sjednici održanoj u ponedjeljak navečer. U današnjem telefonskom razgovoru, predsjednik kluba Dalibor Fofonjka, kao razloge rastanka, naglasio je kako čelnici kluba nisu bili zadovoljni napretkom momčadi kojega su očekivali. Kazao je Fofonjka, kako sada već bivši trener Brkić, nije bio raspoložen za dugoročnu suradnju s klubom, a i vršio je pregovore sa Školom nogometa.
“Ta tri razloga su bila krucijalna za donošenje naše odluke”, rekao je Fofonjka.
Igor Brkić nije bio raspoložen za davanje izjava, kazao je danas samo da se zahvaljuje svim igračima na korektnosti i profesionalnosti, poželjevši svojoj bivšoj momčadi, puno sportskog uspjeha u daljnjem natjecanju.
Momčad će do kraja sezone voditi Darko Krsnik, a prvi povratnički nastup na klupi Papuka imat će već danas kada će voditi momčad u susretu četvrtog kola županijskog nogometnog Kupa, kada u Orahovici gostuje Bušetina, vodeća momčad druge ŽNL skupina zapad. Susret Papuka i Bušetine počet će danas u 17 sati.