Naslovnica Naslovnica Ana – Marija Petin ponovo ne čelu Županijske organizacije HSS-a

Ana – Marija Petin ponovo ne čelu Županijske organizacije HSS-a

704

Ana – Marija Petin, saborska zastupnica i gradonačelnica Orahovice, sinoć je na godišnjoj izbornoj skupštini Županijske organizacije HSS, koja je održana u Orahovici,  jednoglasno, ponovo izabrana za predsjednicu ŽO.
Govoreći o radu stranke na području Županije Virovitičko-podravske u protekle četiri godine, predsjednica Petin rekla je kako su promjene moguće, kao primjer navodeći Orahovicu. Ponovnim aktivnijim radom na terenu, koji je u proteklih godinu dana bio nešto lošiji, rekla je Petin, HSS će ponovo biti vrlo bitan čimbenik političke scene na području županije.
“ Imali smo i promašaja” rekla je Petin, dodavši da je sve bilo u interesu HSS-a, koji i u budućnosti želi biti na braniku malog čovjeka, čovjeka koji je zapostavljen i zaboravljen.
Na koncu svog kratkog obraćanja, nova/stara predsjednica Županijske organizacije HSS Ana – Marija Petin, pozvala je članove na zajedništvo te predan i ustrajan rad u stranici, jer samo tako HSS u svim općinama i gradovima može napredovati.
Osim predsjednika, sinoć su birani i ostali članovi vodećih tijela stranke. Dužnosti potpredsjednika stranke obnašat će u naredne četiri godine četiri potpredsjednika Zdravko Dijaković, Zdravko Rengel, Branko Karamarković I Željko Mikulčić. Josip Novogradec izabran je za tajnika, a Darko Tkalčec za blagajnika.
U županijski odbor HSS izabrani su Berislav Zelenbrz, Josip Vincek, Lana Jurkin, Ivan Grgić, Zvonimir Košćak, Hrvoje Palčić, Filip Vidović, Danijela Krupa, Nikolina Perić i Josip Poljak.
Sud časti Županijske organizacije HSS vodit će Mirko Pavleković, Tomislav Petrušić I Ivan Jušić kao članovi, te njihovi zamjenici Iva Fosić, Jozo Androš i Josip Đakovac.
Tomislav Abndročec, Miroslav Černeli i Josip Troha izabrani su kao članovi Nadzornog odbora, a njihovi zamjenici su Nada Šegregur, Slavko Majstorović I Ivo Dorić.
Mikolčić Željko, Miroslav Ćor, Josip Novogradec, Ana – Marija Petin, Marijan Mikes i Marija Šafer predstavljat će županijski HSS u Glavnoj skupštini HSS.
Jučerašnju izbornu skupštinu Županijske organizacije HSS , svojim je dolaskom i pozdravom uveličao i predsjednik HSS Koprivničko križevačke županije i saborski zastupnik Mladen Mađar.