Naslovnica Naslovnica Osnovna škola Zdenci obilježava Dan škole

Osnovna škola Zdenci obilježava Dan škole

1152

 

Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Zdenci sljedećeg će tjedna različitim sadržajima obilježiti Dan škole. Program će biti održan 19., 20. i 21. ožujka.

Prvoga dana, u ponedjeljak, 19. ožujka, program će biti ispunjen različitim športskim sadržajima namijenjenima učenicima, a za drugi dan najavljeni su glazbeni sadržaji. U sklopu tih sadržaja, u utorak, 20. ožujka, u 17,00 sati počet će u zdenačkoj školi glazbena večer s gostima, a sudjelovat će školski zbor i ritmička grupa, te školski tamburaši, KUD “Zdenac”, polaznici Glazbene škole Slatina Područnog odjela Orahovica i mala folklorna skupina iz Velikog Rastovca.

Zanimljivi sadržaji najavljeni su i za srijedu, 21. ožujka, a oni će biti realizirani danom otvorenih vrata-predstavljanjem projekata različite tematike, kao primjerice: Glagoljica kroz brojke i slova, Kako su kuhale naše bake, Igre koje su igrali naši stari, Ukrasi od vune, Djelo mojih ruku, Vječiti školarci, Prozor u prošlost, Povijesne matematičke igre, Biljke u Bibliji, Folklorni identitet zavičaja…