Naslovnica Glazba Akustična rock večer u clubu Blues

Akustična rock večer u clubu Blues

357

Club Blues Orahovica Udruga PAUK Orahovica pozivaju vas na prvu ovogodišnju akustičnu rock večer.
Nakon prošloljetnog odličnog nastupa na Orahovačkom jezeru s kojim je pridobio domaću publiku ponovno nam u goste dolazi Dinko Pleša.
Dinko Shaple Pleša, hrvatskoj glazbenoj sceni poznatiji kao gitarist i frontman osječkog (hard) rock benda “Wasted Generation”, s kojim od značajnijih uspjeha treba istaknuti nastup sa bendom “Guns n’ Roses” u zagrebačkoj Areni 2010. godine, te suradnju sa slavnim američkim producentom Eddie Kramer (koji je snimao Jimi Hendrixa, bendove poput Led Zeppelin, KISS itd.). 
Osim 15 godina duge karijere u bendu “Wasted Generation”, ostvario je i značajnu suradnju sa Zoranom Mišićem, finalistom showa “Hrvatska traži zvijezdu” 2009. godine, s kojim je 2012. godine snimio pjesmu “Bez naslova”, koja je brzo i uspješno pronašla svoj put do radijskih i televizijskih programa i top-lista.
Pjesmu i videospot za pjesmu Bez naslova možete pogledati/poslušati ovdje
https://www.youtube.com/watch?v=ZXvhXFcicDc

Za svoj glazbeni rad, osim brojnih usmenih priznanja, dobitnik je i Fender nagrade za najbolju (solo) gitaru 2011. godine, a bend “Wasted Generation” za najbolji mladi rock bend.

Akustični repertoar koji izvodi sastoji se od kombinacije stranih rock i pop hitova (Whitesnake, Aerosmith, Bon Jovi, Maroon 5, Alanis Morissette, Bruno Mars, Hozier, Ed Sheeran), pjesama iz soundtrackova popularnih filmova, te domaćih rock pjesama (Parni Valjak, Gibonni, Opća Opasnost i sl.).

Youtube linkovi:
Billie Jean (Michael Jackson cover) –> https://www.youtube.com/watch?v=IKGdpbA_fkc
You oughta know (Alanis Morissette cover) –> 
https://www.youtube.com/watch?v=XQQVqf0xpjQ
Live promo materijal (spoj različitih pjesama) –> 
https://www.youtube.com/watch?v=hr7JL-2ioaU&t=68s

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Radujemo se vašem dolasku i odličnoj rock večeri, vidimo se!