Naslovnica Glazba RADIO LUKSEMBURG novi singl ‘Sviraj za mene’

RADIO LUKSEMBURG novi singl ‘Sviraj za mene’

437

 

Foto: Goran Berović

‘Sviraj za mene’ novi je singl zagrebačke rock grupe Radio Luksemburg. Nakon singlova ‘Otkada ime ti znam’ iz 2016. i ‘Laž’ iz 2017. godine, 2018. su započeli singlom ‘Sviraj za mene’ koji je i njihov treći singl u izdanju Dallas Recordsa.

Gregor Greg Klarić bendu se pridružio 2016. i svojim je moćnim vokalom njihovoj glazbi dao jednu novu dimenziju, ali i dalje zadržao prepoznatljiv zvuk Radio Luksemburga.

Scenarist i snimatelj spota ‘Sviraj za mene’ je Matija Gečević Khan, glazbu i tekst potpisuje Zoran Beloša Beli, aranžman su zajedno radili Davor Smotalić Smotke i Zoran Beloša Beli dok je mastering odradio Drago Smokrović Smokva. U spotu kojeg je  montirao Velimir Crljić pojavljuju se plesač Anis Habibovići čelistica Romana Šimbera.

Foto: Goran Berović

PREUZIMANJE SINGLA  ‘Sviraj za mene’  ZA RADIJSKI PROGRAM:

http://138.201.155.100:8080/?u=promo&p=mp321.&path=Promo/2018/Radio Luksemburg – Sviraj za mene/

ili putem wetransfera.

PREPORUKA: za pristup FTP serveru koristite Mozilla Firefox preglednik. Ukoliko nemate PRISTUPNE PODATKE ZA SERVER, zatražite ih na: silvija.rosandic@dallas.hr ili ana.kizlin@dallas.hr.

Ovaj link namijenjen je isključivo u svrhu emitiranja u eteru vaših radio postaja i ne smije se ni na koji način dijeliti sa drugima, bilo putem društvenih mreža ili na neki drugi način, kao ni emitirati putem nekog drugog medija. Ukoliko vam link ne radi, kopirajte ga direktno u preglednik ili nam se javite na navedene mail adrese.

Hvala na uvrštavanju pjesme u vaš program!