Naslovnica Naslovnica U Zdencima počele prijave za “malu školu”

U Zdencima počele prijave za “malu školu”

512

Ravnateljica Osnovne škole Ivan Goran Kovačić Zdenci, Mirjana Buneta Knežević, uputila je Javni poziv za upis djece u program predškole za 2017./2018. pedagošku godinu.

Programom predškole u ovoj pedagoškoj godini bit će obuhvaćena djeca koja su rođena od 1. travnja 2011. do 31. ožujka 2012. godine i koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja. Za tu djecu program predškole je obvezan.

Obrazac zahtjeva za upis roditelji mogu preuzeti u prostorijama Dječjeg vrtića pri Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić Zdenci.. Uz Zahtjev je potrebno priložiti :presliku izvoda iz matične knjige rođenih ili rodni list za dijete, presliku osobnih iskaznica roditelja, potvrdu nadležnog liječnika o zdravstvenom stanju djeteta, presliku kartona imunizacije i nalaz i mišljenje prvostupanjskog tijela vještačenja Centra za socijalnu skrb-za djecu s teškoćama u razvoju, te za djecu kojoj je odgođen polazak u školu-rješenje o odgodi upisa u prvi razred.

Zahtjeve s priloženom dokumentacijom treba predati do petka, 26. siječnja, u Dječjem vrtiću pri OŠ Ivan Goran Kovačić u Zdencima, Školska 2 , u vremenu od 10.00 do 14.00 sati radnim danom. (fotografija: ilustracija)