Naslovnica Čačinci Za Jaglace je skupljeno najviše do sada – 23.128,55 kuna

Za Jaglace je skupljeno najviše do sada – 23.128,55 kuna

276

Već pet godina uzastopno, na blagdan Tri kralja, u Čačincima se organizira Humanitarni malonogometni turnir “4 kafića”. Na protekla četiri, od kotizacija, dobrovoljnih priloga gledatelja i prikupljenih donacija čačinačkih tvrtki i obrtnika za Udrugu Jaglac prikupljeno je gotovo 50.000 kuna. Ove godine, Čačinčani i njihovi prijatelji, za Udrugu Jaglac skupili su rekordnih 23.128,55 kuna.

Humanitarni malonogometni turnir, „4 kafića“, ove je godine otvorio virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz nazočnost, njegovog zamjenika Darka Žužaka, načelnika Općine Čačinci Mirka Mališa i njegovog zamjenika Alena Jurenca, predsjednice Udruge Jaglac Đurđa Šimatović, predstavnika generalnog sponzora, tvrtke Pan parket, direktora Daniela Smiljanića i mnogih drugih… Organizaciju Humanitarnog turnira potpisali su: Općina Čačinci i Turistička zajednica općine Čačinci te Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Jaglac. Generalni sponzor je bila tvrtka Pan parket.

Na turniru su nastupile 4 momčadi. Prvo mjesto pripalo je Caffe baru Def koji je u finalu svladao Caffe bar Desperados sa 2:0. Brončane medalje završile su oko vrata igračima Caffe bara Buga koji su “za tricu” sa 4:1 pobijedili Pečenjarnicu Ivu. U revijalnoj utakmici Čačinački Alkosi i Barbari iz Oriovca odigrali su „miroljubivih“ 5:5. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)