Naslovnica Naslovnica Novogodišnja čestitka gradonačelnice Ana-Marije Petin

Novogodišnja čestitka gradonačelnice Ana-Marije Petin

1064


Drage sugrađanke i sugrađani,

Povodom nastupajuće 2018.godine, od srca vam upućujem najiskrenije čestitke.

Iza nas je šest mjeseci rada i zajedništva u kojima smo  prolazili teškoće, za koje vjerujem da su prolazna nužnost  ka sutrašnjem dobru i sretnijoj budućnosti i da će napori koje ulažemo, u narednom razdoblju dati bolje uvjete za zadovoljavanje potreba svih stanovnika Orahovice.

Istovremeno izražavam  nadu i vjeru da će 2018.godina na zadovoljstvo svih nas, donijeti više prosperiteta, razumijevanja i tolerancije. Kao gradonačelnica zadovoljna sam sve većim uključivanjem građana u gradske projekte, mišljenjima i prijedlozima. Svi zajedno našu Orahovicu možemo učiniti ljepšim i boljim gradom, sredinom u kojoj je lijepo živjeti.

Godina koja je pred nama donosi mnoge izazove, no, sigurna sam da će, zahvaljujući svima nama, u konačnici biti uspješna. Govorim to, jer znam da svi mi volimo naš grad i istinski želimo da bude još bolji.

Neka vam, drage Orahovčanke i Orahovčani, Nova 2018. godina, donese dobro zdravlje, mnogo ljubavi, uspjeha, nove prilike za napredak na osobnom, obiteljskom i profesionalnom planu,  a svima nama želim da nam sljedeća godina bude godina rasta i razvoja našega grada.

Sretna vam Nova godina!

Gradonačelnica

Ana – Marija Petin