Naslovnica Naslovnica Igor Brkić novi trener Papuka, vratio se i Toni Ramić

Igor Brkić novi trener Papuka, vratio se i Toni Ramić

987

Papuk je dobio novog trenera. Na jučerašnjem sastanku čelnika kluba, kojega je vodio predsjednik Dalibor Fofonjka, potvrđena su kuloarska šuškanja o dolasku bivšeg trenera nekoliko susjednih klubova. Papuk će u nove pripreme povesti feričanački stručnjak Igor Brkić.
Nakon ustoličenja i stiska ruke, te primanja čestitki, Brkić je danas rekao:
Hvala na čestitkama. Vruća Papukova klupa, koju sam odmah objeručke prihvatio. U Papuku sam igrao u tri navrata, i bio mi je san sjesti na tu klupu. Radit ću s mladom I zdravom ekipom I to m veseli. Prema onom što sam vidio, radi se o klubu gdje su sve kockice posložene, zna se tko što radi. Vizije su jasne. Mislim da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo – kazao je u prvom svom obraćanju novi kormilar orahovačkog nogometnog broda, Igor Brkić.
Brkić je nositelj A licence nogometnog trenera, a do sada se potvrđivao u nama susjednim klubovima, Mikleušu, Zdencima, Velikom Rastovcu. Novi trener Papuka poznat je kao trener koji sjajno priprema momčadi, ali poštuje red i rad:
Vrlo brzo ćemo krenuti s radom, polovicom siječnja naredne godine. Uzet ćemo 6 do 7 tjedana pripremnog ciklusa. Moj rad temeljit će se na radu, opet radii i na koncu opet radu. Malo ćemo dodati discipline i tolerancije, i složiti jednu pravu nogometnu priču – rekao je Brkić.

Bivšem treneru Darku Krsniku, Brkić je čestitao na odličnom uspjehu, rekavši:

Čestitam treneru Krsniku na sjajnom rezultatu. Nadam se da ćemo usko surađivati u narednim mjesecima. Dobro poznam ovu zapadnu stranu igran ja nogometa, tako da znam što me čeka – zaključio je novi trener Papuka Igor Brkić.

A iz svlačionice Papuka još jedna vijest. Nakon pola godine u Papuk se ponovo vraća pouzdani Čačinčan Toni Ramić, koji će nema sumnje, itekako zaoštriti borbu za prvih jedanaest.