Naslovnica Događanja Plivački klub Orahovica ponovo u humanitarnoj akciji

Plivački klub Orahovica ponovo u humanitarnoj akciji

9588

Humanitarna akcija Djeda Mraza koju organiziraju članovi Plivačkog kluba Orahovica,Petar, Ada, Danijel i Lana, i ove godine nailazi na potporu građana. Riječ je, podsjetimo, o akciji koja se provodi drugu godinu zaredom, a u kojoj se prikupljaju igračke i knjige.

Na adresu kluba stižu već pošiljke igračaka i knjiga iz Zagreba, Karlovca, Siska…

U nekoliko velikih kolektiva u Hrvatskoj (Dukat, Raiffeisen banka, Giant, VIP, Waldorfska škola, Plivački klub Novi Zagreb), te u Orahovici i okolici (Keramika Modus, Policijska postaja Orahovica, Pilmatex Čačinci, Ciprijanović ) počelo je prikupljanje knjiga i igračaka.

Igračke iz humanitarne akcije namijenjene su dječjim vrtićima u Orahovici, Čačincima, Zdencima i Feričancima, dok će knjige preuzeti gradska i školske knjižnice. Jedan dio prikupljenih igračaka bit će doniran i Gradskom društvu Crvenog križa Orahovica.

Građani Orahovice imat će priliku igračke i knjige osobno donijeti u bivšu kino-dvoranu, u petak, 8. prosinca ,od 18-20 sati, prije svečanog programa proglašenja pobjednika Plivačkog natjecanja Djeda Mraza.Na prigodnoj svečanosti bit će vrtićima i knjižnicama predane prikupljene igračke i knjige.

Svi zainteresirani imaju mogućnost igračke i knjige uputiti poštom na adresu Plivačkog kluba: Orahovica , Petra Preradovića 6.

Tijekom prošlogodišnje akcije Plivački klub je prikupio značajne količine igračaka za dva dječja vrtića te za još nekoliko obitelji, a ove godine organizatori očekuju još bolji odaziv donatora.

Zainteresirani za sudjelovanje u božićnoj akciji Plivačkog kluba Orahovica mogu više informacija dobiti i pozivom na broj telefona: 097 675 57 72.