Naslovnica Naslovnica Papuk u subotu u Varaždinu, Majdenić želi “clean sheet”

Papuk u subotu u Varaždinu, Majdenić želi “clean sheet”

221

Nakon “mršavog” remija kojeg su Orahovčani ishodovali u subotu na svom terenu protiv Rudara, Papuk ovog vikenda, a u sklopu 18. kola Treće lige Sjever, putuje u grad baroka, na noge Varteksu. U jesenskom dijelu natjecanja. Varteks je slavio s 3:2, no Papuk je prema svemu onom što je pokazao, taj susret jednostavno morao riješiti u svoju korist, ali ipak nije, pa je prava prilika za “poravnavanje” računa u subotu. Trener Majdenić na put će voditi sve raspoložive snage osim opravdano odsutnog Karla Mardešića:

– Putujemo u Varaždin momčadi koja bi se pobjedom bodovno izjednačila nama i tako priključila borbi za prvih 6 mjesta. Smatram da je upravo taj podatak veliki poticaj nama da pokušamo pobijediti – rekao je za portal Radio Orahovice trener Majdenić.


Papuk u nastavku prvenstva kronično muči realizacija ?

– Stvaramo puno prigoda, no od početka priprema imamo problem realizacije. Ipak sam mišljena da se negdje mora “odčepiti”, zašto baš ne sutra. Varteks je momčad koja se želi nadigravati pa ćemo se tako i postaviti. Čvrsta obrana znači i “clean sheet”, a to znači da nećemo izgubiti. Za nas je ovo jako bitan susret jer ako želimo i dalje konkurirati za gornji dom ljestvice, moramo biti kvalitetni i dobri – zaključio je Majdenić.
Subotnji susret u Varaždinu, bez nazočnosti gledatelja, počet će u subotu u 16.30.