Naslovnica Naslovnica U subotu u Ždralovima Mladost – Papuk, Majdenić ide na put bez...

U subotu u Ždralovima Mladost – Papuk, Majdenić ide na put bez fige u džepu

216

Pobjeda protiv Virovitice odavno je arhivirana i momčad se već okrenula subotnjem susretu protiv Mladosti iz Ždralova, prvog kandidata za trećeligaški naslov. U tom prigradskom naselju grada Bjelovara, posloženo je sve za veliki nogometnu uzlet, pa je tako i momčad satkana od sjajnih pojedinaca te nekoliko odličnih internacionalaca. Tamo je sve podređeno uspjehu i prolasku u Drugu ligu.
Orahovačka momčad u miru se priprema za subotnju utakmicu. Bit će to utakmica u kojoj neće imati što izgubiti, iako će ona za Orahovčane biti teška, potvrdio je to danas za Radio Orahovicu trener Martin Majdenić:

Idemo u goste kod momčadi koja je na prvom mjestu i koja je tijekom prijelaznog roka odradila odličan posao. To je momčad koja svojom kvalitetnom zaslužuje sam vrh . Mi u Orahovici to poštujemo ali sigurno nećemo ući u utakmicu s previše respekta prema domaćinima. Pokušat ćemo se nametnuti te odigrati jednu dobru utakmicu. Ako mi budemo pravi i na visokom nivou, očekujem da se u Orahovicu vratimo neporaženi. Bio bi to sjajan rezultat je – rekao je Majdenić .
Igrački kadar oslabljen je za dva igrača:

– Žutica je izbacila Vratkovića dok je Zdelar i dalje na popisu ozlijeđenih. Svi ostali su u kadru i spremni su za veliki subotnji okršaj – zaključio je Majdenić.
Subotnji susret 16. kola Treće lige Sjever u Ždralovima počet će u 15,30