Naslovnica Zdenci Za sutra najavljena sjednica Općinskog vijeća Zdenci

Za sutra najavljena sjednica Općinskog vijeća Zdenci

511
Predsjednica OV Zdenci Marija Dedj

Po pozivu predsjednice Općinskog vijeća Zdenci, Marije Dedaj, sutra će se ( u 19,00 sati) na petoj sjednici u aktualnom sazivu sastati vijećnici Općinskog vijeća Zdenci.

Zdenački vijećnici na sutrašnjoj sjednici, nakon aktualnih pitanja vijećnika i usvajanja izvješća o realizaciji proračuna za prvih devet mjeseci tekuće godine, trebaju donijeti Općinski proračun za 2018. godinu s projekcijama za 2019. i 2020. godinu, s pripadajućim proračunskim programima.

Na sutrašnjoj sjednici Općinskog vijeća Zdenci očekuje se i donošenje Odluke o porezima Općine Zdenci, vijećnici će raspravljati o Izvješću Državnog ureda za reviziju o obavljenoj reviziji učinkovitosti gospodarenja poljoprivrednom zemljištem u vlasništvu RH na području Virovitičko-podravske županije, donijeti odluku o usvajanju Procjene rizika od velikih nesreća za područje Općine Zdenci , Plan gospodarenja otpadom Općine Zdenci za razdoblje 2017. – 2022. godine i Odluku o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Zdenci,

Čut će vijećnici i informacije o obavljanju dimnjačarske službe na području Općine Zdenci, kao i informacije o osnivanju javne vatrogasne postrojbe, te odlučivati o prodaji zemljišta u Poduzetničkoj zoni Duga Međa.