Naslovnica Naslovnica 22. sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci u ponedjeljak, 22. veljače

22. sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci u ponedjeljak, 22. veljače

138

Predsjednica Općinskog vijeća Zdenci, Marija Dedaj, za ponedjeljak je sazvala 22. sjednicu Vijeća na kojoj će vijećnici razmatrati ukupno 13 točaka predloženog dnevnog reda.
Sjednica će, već uobičajeno, započeti aktualnim satom, a nastavit će se donošenjem nekoliko odluka, među kojima: Odluke o ustrojstvu i djelokrugu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Zdenci, Odluke o izradi razvojnog dokumenta Strateškog programa razvoja Općine Zdenci za razdoblje od 2021. do 2027. godine, Odluke o isplati uskrsnice umirovljenicima te Odluke o dodjeli novčane pomoći povodom Uskrsa korisnicima osobne invalidnine pri Centru za socijalnu skrb, kao i korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja Općine Zdenci. Osim toga, zdenački bi vijećnici trebali usvojiti godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara za područje Općine Zdenci za 2021. godinu, a bit će upoznati i s informacijom o raspisivanju natječaja za izbor izvođača radova na provedbi sistematske preventivne deratizacije na području Općine.
Dvadeset i druga sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci bit će održana u Muzejsko galerijskom prostoru u Zdencima u ponedjeljak, 22. veljače s početkom u 19,00 sati.