Naslovnica Naslovnica Mladost u pogonu, stigao Matej Šimek

Mladost u pogonu, stigao Matej Šimek

266

Nogometaši čačinačke Mladosti, četvrtoplasirana momčad jesenskog dijela natjecanja Prve ŽNL Virovitičko-podravske, ovog su tjedna završili zimski odmor, te su pod budnom palicom novog trenera Daria Petrovića, odradili prve treninge. Prvom okupljanu odazvalo se 15 igrača dok su trojica svoj nedolazak opravdali poslovnim i fakultetskim obvezama.

– Nema odlazaka iz kluba, dok je momčad pojačao Matej Šimek, koji nam je pristigao iz Slatine. To je iskusni igrač kojeg ću moći koristiti na više pozicija. Jako sam zadovoljan što je došao u Mladost. Prijelazni rok za nas još uvijek nije završen, no ne želimo dovoditi neplanski. Ako još bude dolazaka, bit će to samo na pozicijama na kojima smo deficitarni – rekao je za Radio Orahovicu trener Dario Petrović, koji je dodao kako je Mladost momčad u kojoj igra 90% domaćih igrača.

– U županiji nema baš puno momčadi koje imaju toliki broj domaćih igrača, pa smo strašno ponosni na to. Do početka natjecanja imamo dosta vremena da se pripremimo kvalitetno i nastavimo s dobrim rezultatima, iako rezultatskog imperativa nemamo. Ove polusezone stabiliziramo momčad, a onda kako sam rekao, naredne sezone idemo po naslov. Do početka natjecanja trebali bi odigrati pet prijateljskih utakmica ( Voćin, Suhopolje, Kaptol, Slavonija Budrovci, Zrinski Nova Bukovica), ali sve zavisi od dozvole Nacionalnog stožera civilne zaštite – zaključio je Petrović.

(fotografija: Facebook NK Mladost)