Naslovnica Naslovnica Općina Zdenci u suradnji s Hrvatskom poštom omogućila svojim mještanima plaćanje bez...

Općina Zdenci u suradnji s Hrvatskom poštom omogućila svojim mještanima plaćanje bez obračunate naknade

584

Krajem prošloga tjedna u prostorijama Općine Zdenci načelnik općine Tomislav Durmić održao je radni sastanak s voditeljicom mreže poštanskih ureda Virovitica – Našice, Danijelom Čaglić. Sastanak je bio usmjeren ka sklapanju ugovora s Hrvatskom poštom:

– Općina Zdenci u suradnji s Hrvatskom poštom omogućila bi našim mještanima plaćanje bez obračunate naknade. Poštanski ured Zdenci, tako smo se dogovorili, neće obračunavati naknade za komunalnu naknadu, uplate za stanarinu, uplate za otkup stanova te uplate za vrtić. U poštanskom uredu 33513 Zdenci poslovni korisnici moći će obavljati i bankarske usluge Hrvatske poštanske banke. Poslovni korisnici u pošti tako će moći otvoriti poslovni račun HPB-a, obaviti nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, uplatiti depozit, te koristiti kartice i ostale bankarske proizvode i usluge – napomenuo je načelnik Durmić.

Fizičkim osobama još je otprije na raspolaganju široki spektar financijskih i bankarskih usluga. Povećanjem dostupnosti bankarskih usluga u Hrvatskoj stvaraju se preduvjeti za kvalitetniji život i poslovanje što donosi značajne benefite i lokalnoj zajednici te doprinosi razvoju cijelog gospodarstva.

– Pružanjem bankarskih usluga HPB-a fizičkim i pravnim osobama službeno je otvorena Banka u pošti, a sve transakcije bit će moguće obaviti počevši od 01. veljače – zaključio je načelnik Durmić.