Naslovnica Nekategorizirano U Orahovici akcija “Manje oružja, manje tragedija”

U Orahovici akcija “Manje oružja, manje tragedija”

683

U ponedjeljak, 6. studenoga, u vremenu od 9-11 sati, policija Policijske postaje Orahovica u centru Orahovice provodit će akciju “Manje oružja, manje tragedija”.Tijekom prijepodneva, u ponedjeljak, na promotivnom štandu policije, građani će dobiti više informacija o akciji “Manje oružja, manje tragedija” i mogućnostima vraćanja oružja.

Akciju policija provodi budući da kod pojedinih građana zacijelo još uvijek ima nelegalnog oružja zaostalog iz Domovinskog rata, koje predstavlja veliku opasnost, kako za same nesavjesne vlasnike, tako i za njihove obitelji.

Iz Policijske postaje Orahovica pozvali su građane Orahovice i okolnih mjesta da posjete promotivni štand policije. Oni građani koji bi željeli riješiti se nelegalnog oružja koje je još uvijek u njihovu posjedu, mogu, pozivom na broj policije 192 ili na broj Policijske postaje Orahovica 033 673 170, dobiti informacije o načinu predaje oružja. Policijski službenici će u dogovoru s posjednikom oružja doći na dogovorenu lokaciju i preuzeti oružje.