Naslovnica Naslovnica Promjena na klupi u čačinačkoj Mladosti – Nikica Hat otišao Dario Petrović...

Promjena na klupi u čačinačkoj Mladosti – Nikica Hat otišao Dario Petrović došao

612

Nikica Hat više nije trener čačinačke Mladosti, objavili su čelnici kluba na svojoj službenoj Facebook stranici. Ostvarilo se dakle ono što je Hat najavio u posljednjoj “Štoperici” ove sezone, kako je svoj mandat, a nakon teškog poraza u Gornjem Bazju, stavio na raspolaganje.
Čelnici kluba prihvatili su Hatovu Odluku te za novog šefa stručnog štaba imenovali Daria Petrovića.
Iz kluba su uputili treneru Hatu zahvalu na predanom i marljivom radu u proteklom razdoblju poželjevši mu puno uspjeha u daljnjem trenerskom poslu.
– Sporazumno smo se dogovorili o prekidu suradnje. Ja mislim da sam dobro odradio posao u proteklom periodu i ja sam zadovoljan. Odlazim s klupe ali ostajem uz svoj matični klub kao najvjerniji navijač. Vjerujem kako će Dario Petrović podići momčad na još višu razinu. Moj nasljednik je studiozan trener i nadam se da će imati uspjeha. Želim mu puno sreće, a Mladosti što bolje rezultate – rekao je danas za Radio Orahovicu sada već bivši trener Mladosti Nikica Hat.
Dario Petrović nositelj je “B” licence, najveći dio svoje trenerske karijere proveo je u omladinskim kategorijama. U jesenskom dijelu sezone Petrović je bio jedan od glavnih oslonaca Hatove udarne momčadi, no na proljeće neće moći pomoći svojoj momčadi (operacija koljena) već će momčad voditi samo s klupe. Danas se prvim javnim nastupom obratio putem portala Radio Orahovice:
– Zahvaljujem se klubu na povjerenju i mom imenovanju. Već smo krenuli slagati igračku križaljku za drugi dio sezone. Želim stvoriti zdravu konkurenciju unutar momčadi jer zaostatak za prvoplasiranim je za ovu sezonu ogroman (11 bodova) pa ćemo raditi sve kako bi sadašnju momčad pripremili za novu sezonu u kojoj želimo prvi proći kroz cilj, želimo naslov prvaka. Ne želim opteretiti ovu momčad s rezultatima u proljeće, no u svakoj ćemo utakmici ići na pobjedu, stvarajući tako pobjednički mentalitet. Intenzivno ćemo raditi na tome kako bi se što bolje pripremili, jer protiv najboljih momčadi u ligi u jesen nismo osvojili niti jednog boda. Momčad je talentirana, ima dosta dobrih individualaca i uz malo preslagivanja mi ćemo moći svakoga pobijediti – rekao je u svom prvom medijskom nastupu Dario Petrović.
Mladost u novi trenažni proces planira krenuti polovicom siječnja (16.01.), naravno ako to dozvole epidemiološke mjere
– Trening je baza za utakmicu, dakle svi moramo raditi, jer ako budemo radili, rad će se vidjeti i na terenu ali i na tablici – poručio je Dario Petrović novi strateg četvrtoplasirane momčadi Prve ŽNL.