Naslovnica Čačinci Važna obavijest za sve pacijente Ordinacije opće medicine pok. dr. Vejića

Važna obavijest za sve pacijente Ordinacije opće medicine pok. dr. Vejića

709

S obzirom na novonastalu situaciju koja je zadesila našu zajednicu, a nastavno na intezivne razgovore obavljene sa vodstvom Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, možemo obavijestiti sve pacijente pokojnog dr. Steve Vejića da će svim pacijentima i dalje biti osigurana svakodnevna briga o zdravlju. 
Naime, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije privremeno je osigurao četiri liječnika koja će se svakodnevno izmjenjivati u radu i brizi za zdravlje naših mještana tijekom radnih dana u tjednu. Liječnici opće medicine koji će se prema mogućnosti svakodnevno izmjenjivati su dr. Gordana Čanadi, dr. Amir Podić, dr. Mirta Tomljanović i dr. Željka Perić.    Važno je naglasiti da će uslijed okolnosti koje su nas zadesile, medicinska sestra Lidija Behin postati zaposlenica Doma zdravlja te će i dalje nastaviti skrb o zdravlju svih pacijenata. O rasporedu rada liječnika informaciju ćete moći dobiti na telefon ambulante 033 – 684 – 061. Ambulanta će ponedjeljkom i srijedom kao i do sada raditi poslijepodne, a utorkom, četvrtkom i petkom ujutro.
Ovim putem želimo obavijestiti javnost da vodstvo Općine Čačinci i Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije intenzivno radi na trajnom rješenju dovođenja liječnika obiteljske medicine u Čačince. (www.cacinci.hr)