Naslovnica Čačinci 17. sjednica Općinskog vijeća općine Čačinci u srijedu, 02. prosinca

17. sjednica Općinskog vijeća općine Čačinci u srijedu, 02. prosinca

227

Za srijedu, 02. prosinca, sazvana je 17. sjednica Općinskog vijeća općine Čačinci na kojoj će vijećnici razmatrati ukupno 13 točaka predloženog dnevnog reda. Nakon aktualnog sata i usvajanja zapisnika s prethodne sjednice, vijećnici bi trebali donijeti Odluku o o određivanju pravnih osoba i udruga građana od interesa za sustav civilne zaštite općine Čačinci te analizirati stanje sustava civilne zaštite za općinu Čačinci u 2020.g.

Središnje točke dnevnog reda bit će Izmjene i dopune Proračuna općine Čačinci za 2020. godinu, donošenje Proračuna za 2021. godinu i projekcije za 2022. i 2023. godinu te donošenje Odluke o izvršavanju Proračuna općine Čačinci za 2021. godinu.

Osim toga, vijećnici bi na sjednici trebali usvojiti i Plan upravljanja imovinom općine Čačinci za 2021.godinu, Plan djelovanja u području prirodnih nepogoda, također za 2021. godinu, Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje, te donijeti nekoliko odluka, među kojima su: Odluka o financiranju političkih stranaka i nezavisnih članova Općinskog vijeća iz proračuna općine Čačinci za 2021. godinu, Odluka o izboru najpovoljnijih ponuđača za prodaju nekretnine u vlasništvu općine Čačinci, kao i Odluka o stjecanju nekretnina općine Čačinci.

Predsjednik Vijeća, Tomislav Tomić, 17. sjednicu Općinskog vijeća općine Čačinci sazvao je za srijedu, 02. prosinca u 18:00 sati, a bit će održana u općinskoj vijećnici.