Naslovnica Naslovnica Ninčević u nadoknadi nokautirao Podravac

Ninčević u nadoknadi nokautirao Podravac

734

Treća HNL Sjever – 14. kolo  Podravac – Papuk 2:3 (Niunčević 2x, Radinković)

Iako su do ove pobjede došli najteže, ipak je jako slatka, jer zabili su Majdenićevi jurišnici u 93. minuti iz „slobodnjaka“  za veliko slavlje od 3:2. Po prikazanoj igri i događanjima na terenu, Papuk nije zaslužio pobjedu, rekao je za Radio Orahovicu trener Majdenić.

– Ušli smo dobro u utakmicu, brzo poveli, ali nakon toga stali. Domaćini su poravnali rezultat i nakon toga su bili dominantni. Oni su igrali pravi nogomet, no nisu bili konkretni. U drugom dijelu ponovo smo mi bolje ušli u utakmicu, no to nije dugo trajalo. Domaćini ponovo preuzimaju konce igre u svoje noge i igraju puno bolje, no mi smo danas imali jako dobrog Mahačeka na golu.  Taj momak zaslužio je posebne pohvale, jer sve je stekao sam svojim radom, Zadnjih deset minuta bilo je baš napeto, prvo Radinković zabija za 1:2, da bi domaćini vrlo brzo poravnali te potom stvorili još dvije tri prave prigode. I kada smo očekivali podjelu bodova, što bi bilo i najrealnije, ukazao se Ninčević koji je pogodio čudesni slobodnjak. Naravno da sam sretan osvojenim bodovima, no sva tri nismo zaslužili, jer Podravac je bio bolja momčad. Iznenađen sam što domaćini na kontu imaju samo jedan bod jer su jako dobra momčad, momčad koja želi igrati nogomet – rekao je trener Majdenić.

Sreća prati hrabre dodali bi:

– Nagradilo nas je za sav dobar rad u proteklom periodu. Tri pobjede za redom u Trećoj ligi je velika stvar. Čestitam mojim momcima na velikom trudu i zalaganju. Ova momčad na proljeće može biti još bolja. Nismo niti svjesni  koliko smo dobri i jaki i koliko još možemo biti bolji – zaključio je Majdenić koji je igračima odmah dao odmor, a upravi znak za razmišljanje i dodatni napor…..