Naslovnica Naslovnica Poduzeće Papuk spremno za početak zimske sezone

Poduzeće Papuk spremno za početak zimske sezone

285

U nazočnosti direktora Komunalnog poduzeća Papuk Zdravka Dijakovića i voditelja zimske službe poduzeća Marka Cingela, ovoga je tjedna izvršena smotra tehnike i ljudstva, koji su uključeni u rad zimske službe. Kao što je poznato, kalendarski rad zimske službe za poduzeće Papuk traje od 15. studenog do 15. ožujka naredne godine:
– Poduzeće, radnici i strojevi su spremni, imamo na raspolaganju pet strojeva, a osigurali smo 30 tona soli i 80 tona agregata – rekao je direktor Dijaković, koji je naglasio da će sol i agregat na ceste biti bacani odmah po spuštanju temperature zraka ispod nule.
Tri su razine služnosti čišćenja na području grada Orahovice:
– Čistit ćemo Orahovicu i ove godine po razinama prednosti, odnosno razinama služnosti. Prvo su na redu dionice oko škole doma zdravlja, policije, vrtića, vatrogasnih domova, središta grada, a tek kada to očistimo na red dolaze sve ostale ulice i prigradska naselja. U prvoj razini služnosti imamo 1,85 km, u drugoj 14,69 km, a u trećoj 12,21 km ukupno 28,85 kilometra – poručuju iz Komunalnog poduzeća Papuk.