Naslovnica Virovitica U Kazalištu Virovitica, uz poštivanje epidemioloških mjera, održana je sjednica Skupštine Županijske...

U Kazalištu Virovitica, uz poštivanje epidemioloških mjera, održana je sjednica Skupštine Županijske skupštine VPŽ

53

U Kazalištu Virovitica, uz poštivanje epidemioloških mjera, održana je sjednica Skupštine Županijske skupštine VPŽ. Sjednica je održana uz predsjedavanje zamjenika predsjednika Marijana Brleka, kao i nazočnost, zamjenika župana, Marija Klementa, Darka Žužaka i Igora Pavkovića.
Na sjednici je usvojen prijedlog Odluke o izradi VII. Izmjena i dopuna Prostornog plana Virovitičko-podravske županije, kao i prijedlog Odluke o stavljanju van snage Odluke o osnivanju i organiziranju specijalističkih postrojbi civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. Usvojen je prijedlog Odluke o visini turističke pristojbe za 2022. i 2023. godinu, te polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Virovitičko-podravske županije za razdoblje siječanj – lipanj 2020. godine.

Usvojeno je Izvješća o radu župana Virovitičko-podravske županije za razdoblje 1. siječnja do 30. lipnja 2020. godine, kao i Informacija o upisu učenika u prve razrede srednje škole na području Virovitičko-podravske županije u školskoj 2020./2021. godini. Osim toga, usvojen je prijedlog prijedloga Zaključka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća VIDRE – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije o prijenosu prava vlasništva nekretnina i projektno tehničke dokumentacije Virovitičko-podravskoj županiji i prihvatu stjecanja nekretnina u korist Virovitičko-podravske županije, te prijedlog Zaključka o davanju suglasnosti na Odluku VIDRE – Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije o odabiru ponude i sklapanje ugovora o javnoj nabavi radova za rekonstrukcija podruma. . (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)