Naslovnica Naslovnica Papuk slavio i u Bjelovaru

Papuk slavio i u Bjelovaru

210

Orahovački nogometni trećeligaš, danas je u Bjelovaru uknjižio novu gostujuću prvenstvenu pobjedu, savladavši u zaostalom susretu 11. kola Treće lige Sjever, domaćina s 2:0. Papuk je odigrao dobru utakmicu, rekao je prije nekoliko trenutaka za Radio Orahovicu, trener Martin Majdenić:

– U  prvom dijelu izmjenjivali smo se u dominaciji. Igrali smo čvrsto i disciplinirano u fazi obrane, bez da protivniku dozvolimo ozbiljnu prigodu. Mi smo  odigrali nekoliko vrlo dobrih akcija i jednu smo uspjeli iskoristiti (Matoković). Posao su nam olakšali domaćini koji su u 41. minuti ostali s igračem manje – rekao je Mjadenić.

U drugom dijelu domaćini su igrali agresivnije, krenuli su po izjednačenje i s igračem manje su odigrali vrlo dobro:

– Bjelovar je s igračem manje izgledao jako dobro, no naša klupa i danas je bila vrlo dobra. Učinio sam nekoliko izmjena koje su donijele prevagu. Protivnika smo primirili s drugim pogotkom (M. Ćavić). Čestitam dečkima na jednoj borbenoj i vrlo dobroj utakmici u kojoj ponovo nismo primili pogodak što potvrđuje da imamo kvalitetu. Mislim da idemo dobrim putem. U teškoj situaciji za naš klub, dajemo sve od sebe, te tako želimo poručiti da zaslužujemo igrati u trećem razredu hrvatskog nogometa. Domaćinima čestitam na fer i korektnoj utakmici – zaključio je trener Majdenić, koji nema sumnje sjajno kormilari orahovačkim nogometnim brodom.

Već u subotu Papuk ima novi ispit, u posljednjem  kolu prvog dijela natjecanja Orahovčani gostuju kod posljednjeplasiranog Podravca iz Virja.