Naslovnica Orahovica Svi putevi vode u Crnac

Svi putevi vode u Crnac

1138

Momčad Papuka sutra će na svom stadionu odigrati susret desetog kola Četvrte lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. U goste Papuku stiže dobra momčad Graničara iz Đurđevca. Utakmica je najavljena za 15,30.
U ostalim susretima još će igrati: Slatina-Tomislav, Podravac-Virovitica, Garić-Pitomača, Zdenka-Dinamo, Tehničar-Mladost i Rovišće-Križevci.

Čačinačka Mladost sutra će odigrati susret 11. kola Prve ŽNL. U svojoj Rupi Mladost će ugostiti Podravac iz Sopja. Utakmica će početi u 15,30.
Preostali parovi su: Suhopolje-Bratstvo, Mikleuš-Graničar, Mladost Čađavica-Rezovac, Voćin-Slavonija, Zrinski-Dinamo i Lukač-Grdina.

Utakmica koja ovog vikenda privlači najveću pažnju, bit će odigrana u Crncu. U sklopu desetog kola Druge ŽNL skupina Istok, drugoplasirani Crnac ugostit će prvoplasiranu zdenačku Slogu. DOŠK će u Dolcima, također u nedjelju ugostiti Tehničar, dok će Munja u Velikom Rastovcu igrati protiv Ćeralija. Sve utakmice počet će u 14,30 minuta. Preostali parovi su: Mladost Bakić-Plavi, Standard-Borova i Miholjac-Mladost Miljevci.

Rukometaši Orahovice sutra će odigrati susret četvrtog kola Druge HRL istok. Momčad trenera Ugljanca gostovat će u Slatini. Susjedski derbi počet će u 18 sati. Preostali parovi su: Valpovka-Slavija, Lipa-Borovo, Brod-Nexe II i Županja-Požega.

Šahisti Orahovice u nedjelju završavaju prvi dio natjecanja Četvrte šahovske lige istok. U sklopu devetog kola Orahovica će biti gost Požege. Susret će početi u 9 sati.

Omladinske kategorije još imaju za odigrati nekoliko kola, dok su dvoranski sportovi tek krenuli sa svojim natjecanjima. Kadeti RK Orahovica u nedjelju će u sklopu trećeg kola Druge lige gostovati u Novoj Gradiški. Susret protiv istoimenog protivnika počet će u 15,30.

Sutra će u Orahovici biti odigran drugi krug natjecanja za rukometašice rođene 2004. i mlađe, na kojem će uz rukometašice Orahovice još nastupiti Belišće, Slavonka iz Nove Gradiške i Knežopoljka iz Bosanske Dubice. Početak natjecanja je u 9 sati.

Pioniri Škole nogometa orahovačkog Papuka sutra će odigrati susret pretposljednjeg kola Lige mladeži nogometnog središta Našice. U sklopu 12. kola Papuk će biti gost Zoljana, utakmica će početi u 13,30. Drugi naš predstavnik, čačinačka Mladost na svom će terenu, također sutra, ugostiti Slavoniju iz Klokočevaca. Početak je također u 13,30.
Juniori Crnca odigrat će sutra susret devetog kola Prve ŽNL. Put ih vodi u Čađavicu gdje će igrati protiv tamošnje Mladosti. Susret je najavljen za 15,30.
Juniori Čačinačke Mladosti igrat će veliki derbi jesenskog dijela. U sklopu 10 kola lige mladeži Nogometnog središta Našice za juniore, Mladost će sutra gostovati u Đurđenovcu. Bit će to susret drugog I prvog na tablici. Juniorski derbi jeseni počet će sutra u deset sati.