Naslovnica Naslovnica “Žutica” i ozljede poharale svlačionicu Papuka

“Žutica” i ozljede poharale svlačionicu Papuka

596

Četiri prvotimca sutra ne mogu igrati zbog “žutice” dok su još tri igrača pod velikim upitnikom, pa je trener Majdenić na “sto muka” kako sastaviti momčad. Naime, sutra u sklopu desetog kola Treće lige Sjever Papuk će na svom terenu ugostiti Podravinu iz Ludbrega, ali s kojim kadrom još uvijek nije poznato:
– Vidjet ću danas nakon treninga tko će moči, ali bojim se da će nas biti na “knap”. Kaltenbaher, Podboj, Bušljeta i Miroslav Rukavina odrađuju treću javnu opomenu, Vratković i Radinković su povrijeđeni, dok Matej Rukavina ima temperaturu. Sedam bitnih igrača je danas van stroja. Razmišljam što ću i kako i mogu li uopće sastaviti momčad – rekao je danas za Radio Orahovicu pomalo zabrinuto trener Majdenić.
Nakon poraza od Radnika iz Križevaca, Papuku nasušno trebaju bodovi kako bi nastavio borbu za sredinom ljestvice:
– Skupit ćemo glave i pokušati prirediti čudo sutra. Idemo otvorenog garda pa što bude. Na muci se poznaju junaci kažu naši stari. Podrška s tribina bit će bitna, pa molim sve ljubitelje nogometa da dođu i pomognu nam – zaključio je Majdenić
Susreta Papuka i Podravine sudit će Ante Bundović iz Bjelovara. Pomagat će mu koprivnička trojka Matej Mađerić, Mario Brunec i Dino Sabljić, dok će sve nadzirati delegat Branko Slatina. Susret će početi u 15,00 sati. U ostalim susretima desetog kola još se sastaju: Radnik Križevci – Virovitica, Mladost – Podravac, Rudar -Tehničar, Varteks – Polet i Graničar – Bjelovar.