Naslovnica Naslovnica Gradonačelnica Ana – Marija Petin obratila se priopćenjem

Gradonačelnica Ana – Marija Petin obratila se priopćenjem

800

U Orahovici niti danas nema zaraženih osoba virusom Covdim-19, no epidemija na području naše županije i Republike Hrvatske svakim danom donosi sve više zaraženih i oboljelih. Svjesna situacije u kojoj se nalazi Slavonija i Hrvatska, ali i Grad Orahovica danas se priopćenjem oglasila orahovačka gradonačelnica Ana – Marija Petin. U njemu stoji:

Drage sugrađanke i sugrađani !

Iako je naš grad i dalje bez zaraženih i oboljelih, vrijeme je da još jednom svi skupa skupimo glave i sačuvamo svoje najstarije i najmilije ali i sebe same. Situacija oko nas je alarmantna i nije dobra. Bolnice u Hrvatskoj, pa i ove u našem okruženju su gotovo pune i zdravstvenom sustavu prijete teški dani, stoga vas i danas molim za razumijevane i za odgovornost. Svoje aktivnosti u javnim prostorima svedite na minimum, odlazak liječniku obvezno najavite, veća obiteljska okupljanja odgodite za neka bolja vremena, jer današnja nisu dobra. Sve gradske strukture ulažu maksimalne napore kako bi povoljna epidemiološka slika u našem Gradu i dalje takva ostala. U svoje osobno ime zahvaljujem se i danas svim liječnicima, stomatolozima, pedijatrici, ginekolozima, medicinskim sestrama, liječnicima i medicinskim sestrama u Hitnoj pomoći na svemu šo su do sada učinili za stanovnike Orahovice. Zahvaljujem se također svim policajcima, vatrogascima, javnim službama, Radio Orahovici, Stožeru CZ, volonterima, na bespoštednoj borbi za zdravije i bolje sutra. Svi skupa moramo biti još ustrajniji u borbi koju vodi čitav svijet i koju jednostavno moramo dobiti.
Pozivam vas sve još jednom da čuvate sebe jer čuvajući sebe čuvate i svoje najmilije. Ostanimo svi skupa i dalje odgovorni i ustrajni
– stoji u današnjem priopćenju orahovačke gradonačelnice Ana – Marije Petin.