Naslovnica Naslovnica NK Papuk: Bez Špoljarića u Đurđevac

NK Papuk: Bez Špoljarića u Đurđevac

350

Matko Špoljarić neće sutra biti u momčadi Papuka, koja će pokušati isprati gorak okus, a nakon nesretnog i nespretnog poraza od varaždinskih “Bumbara”. Papuk će sutra u gradu “picoka” u sklopu osmog kola Treće lige biti gost tamošnjeg Graničara.
Trener Orahovčana, Martin Majdenić, ovoga tjedna radio je na sitnicama, koje bi trebale sutra, ali i u narednim utakmicama, donijeti prevagu na terenu:

– Zadovoljan sam kako smo radili. Momci usvajaju moje ideje i to me čini zadovoljnim. Podizali smo i tjelesnu spremu tako da ćemo sutra, vjerujem izgledati puno bolje u odnosu na Varteks. Matko (Špoljarić) ima malih zdravstvenih problem i nije u kadru, dok su svi ostali u rosteru. Idemo pokušati svojom igrom doći do bodova – poručio je kormilar orahovačkog nogometnog broda Martin Majdenić.
Sutrašnji dvoboj u Đurđevcu, između Graničara I Papuk počet će u 15,00 sati. U preostalim susretima osmog kola Treće HNL još se sastaju: Radnik Križevci – Podravac, Virovitica – Tehničar, Mladost – Polet, Rudar – Bjelovar i Varteks – Podravina.