Naslovnica Čačinci Općina Čačinci u suradnji s Učilištem DMD Naturalis organizira osposobljavanje za...

Općina Čačinci u suradnji s Učilištem DMD Naturalis organizira osposobljavanje za rukovatelje motornom pilom, radnim strojevima….

225

Općina Čačinci u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanovom za obrazovanje odraslih iz Zagreba, organizira osposobljavanje za slijedeća zanimanja: rukovatelj motornom pilom, rukovatelj traktorom s radnim priključcima, trimerom, viličarom kao i rukovatelj kombajnom, bagerom i drugim radnim strojevima. Osim toga, u ponudi su također programi osposobljavanja za voditelja OPG-a, voćara, vinogradara, za lovca i lovočuvara, te osposobljavanje za održivu upotrebu pesticida.
Svi navedeni programi imaju odobrenje za provođenje od nadležnog Ministarstva te stoga svi polaznici nakon završenog osposobljavanja dobivaju uvjerenje o osposobljavanju i iskaznice, osim osposobljavanja za lovca i lovočuvara, čije iskaznice na temelju original uvjerenja izdaje Hrvatski lovački savez.
Edukacija će se održati u subotu, 17. listopada s početkom u 17.00 sati u Hrvatskom domu kulture u Čačincima na Trgu kardinala Franje Kuharića 2.
Sve ostale informacije zainteresirani mogu dobiti pozivom na broj telefona 01/375-8225, svakim radnim danom u vremenu od 07.00-19.00 sati.