Naslovnica Naslovnica Nova sjednica Gradskog vijeća sazvana za ponedjeljak, 28. rujna

Nova sjednica Gradskog vijeća sazvana za ponedjeljak, 28. rujna

304

Nakon što je u ponedjeljak održana 2. Izvanredna sjednica, predsjednik orahovačkog Gradskog vijeća, Saša Rister, za ponedjeljak, 28. rujna sazvao je i 3. sjednicu Gradskog vijeća Grada Orahovice na kojoj će se pred vijećnicima naći ukupno 20 točaka predloženog dnevnog reda. Nakon usvajanja zapisnika s prethodne sjednice i aktualnog sata, vijećnici će čuti informacije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Virovitica o nezaposlenosti i zapošljavanju u 2019. godini, izvješće o radu Centra za socijalnu skrb Slatina za 2019. godinu, kao i informaciju Policijske postaje Orahovica o stanju sigurnosti i problematici kriminaliteta na području Grada, također za proteklu godinu

Izvješće o radu tijekom prošle godine Gradskog društva Crvenog križa Orahovica, Dječjeg vrtića “Palčić”, te Savjeta mladih Grada Orahovice, također su jedne od točaka dnevnog reda najavljene sjednice.

Osim toga, vijećnici će čuti i izvješće o radu gradonačelnice za razdoblje od 01. srpnja do 31. prosinca 2019. godine, te od 01. siječnja do 30. lipnja tekuće godine. Uz još nekoliko točaka, pred vijećnicima će se, radi usvajanja, naći i polugodišnji Izvještaj o izvršenju Odluke o financiranju nužnih rashoda i izdataka Grada Orahovice za 2020. godinu, donošenje Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje Grada Orahovice za 2020. godinu, te donošenje Odluke o trećim izmjenama i dopunama prostornog plana Grada Orahovice.

Uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, 3. sjednica Gradskog vijeća Grada Orahovice bit će održana u Multifunkcionalnoj dvorani u Orahovici (bivšoj Kino dvorani) u ponedjeljak, 28. rujna s početkom u 18:00 sati.