Naslovnica Naslovnica Predstavio se Majdenić

Predstavio se Majdenić

402

Martin Majdenić, novi je trener orahovačkog Papuka, koji se jučer predstavio čelništvu kluba, ali i igračima s kojima je odradio prvi trening. U razgovoru za Radio Orahovicu, Majdenić je rekao kako će se njegov rad bazirati ma modernim i kvalitetnim treninzima koji odgovaraju momčadi koju ima. Također je napomenuo da njegove momčadi igraju napadački nogomet, pa će takav koncept igre graditi i u Orahovici:
– Dolazak u Orahovicu i preuzimanje Papuka moj je prvi samostalni rad u Trećoj ligi. Dugo sam u nogometu, 13 godina, imam Pro licencu. Sve sam stekao svojim radom i znanjem. Vjerujem u sebe i svoj rad. Nisam imao nikakvih veza , poznanstava i kumstava, što je danas normalno u hrvatskom nogometu, nemam tremu i jedva čekam da ovo sve počne – rekao je Majdenić.
Kao i svaki trener, tako i Majdenić traži kontinuitet u radu, jer ništa ne može preko noći:
– Razgovarao sam s bivšim trenerom, dobio sam nekoliko informacija koje bi mi trebale pomoći u radu. Također sam razgovarao i s pojedinim igračima. Znam što me čeka i koliko posla imam. Težit ću modernom i atraktivnom nogometu i stvaranju igre koja će biti prepoznatljiva – zaključio je Majdenić, pozvavši sve ljubitelje nogometa u Orahovici i okolici da dođu na Papukove utakmice.
Sportski direktor Papuka Miroslav Jockov skinuo je tako veliki teret s leđa, jer potraga za novim strategom nije bila jednostavna:
– Svi znaju u kojoj se situaciji Papuk nalazi i to je otežavajuća okolnost po nas. Zahvalio bi se Martinu što je prepoznao našu želju da ga dovedemo u Orahovicu. Reference koje on ima samo su bile dodatni “poguranac” da baš on bude naš prvi izbor. Imamo sada trenera koji može voditi bilo koju momčad, školovanog, mladog i željnog uspjeha. Mi ćemo učiniti sve kako bi mu osigurali normalne uvjete za rad, a od njega očekujemo da Papuk podigne na još veću razinu – rekao je Jockov.
Vatreno “krštenje” na Papukovoj klupi, Majdenić će imati u subotu u prvenstvenom srazu u Murskom Središću.

Cijeli razgovor s novim terenom poslušajte danas u Dnevniku u 13,00 sati .