Naslovnica Naslovnica Nakon šest mjeseci počeli treninzi mladih rukometaša

Nakon šest mjeseci počeli treninzi mladih rukometaša

190

Punih šest mjeseci najmlađi orahovački rukometaši nisu trenirali. Posljednji trening odradili su 12. ožujka, da bi nakon toga Covid – 19 poslalo rukometaše na prinudni odmor, koji je trajao sve do 08. rujna, kada je trener Marko Cingel okupio mladiće na prvom jesenskom treningu:

– Čudan osjećaj. Šest mjeseci samo smo se pozdravljali na ulici, rukometnu loptu nismo pipnuli. Sretan sam što smo ponovo zajedno – rekao je Cingel.
Mladići rade dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 19,00 sati:

– Dva puta tjedno je dovoljno za početak. Igralište je odlično i zadovoljava sve naše uvjete. Momci su se zaželjeli rada i to sada treba iskoristiti – rekao je trener Cingel koji je naglasio da trenutno radi s 20-tak “klinaca”:

– Dvadeset momaka je trenutno u procesu treninga . Pretežno je to momčad za U13, s kojom ćemo krenuti u natjecanje. Prijavili smo se za Prvu HRL. Momci moraju igrati i mi ćemo im osigurati kvalitetne protivnike kako bi baš protiv njih pokazali da znaju i mogu – zaključio je Marko Cingel, koji je i ovaj puta pozvao sve zainteresirane mladiće koji se žele baviti rukometom da dođu i uključe se u rad.