Naslovnica Događanja RH 14. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

14. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma

67

U organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra – Lokalne razvojne agencije te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac, tvrtke Doroslov d.o.o. Donji Miholjac i Poduzetničkog inkubatora OSVIT, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca, Ministarstva poljoprivrede, Osječko-baranjske županije i Mreže za ruralni razvoj održat će se

  1. MIHOLJAČKI SAJAM – sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma.
    Dana 11. rujna 2020. godine na prostoru Gradske tržnice, Naselje Tržnica 2 u Donjem Miholjcu.
    Svečano otvaranje sajma je 11. rujna 2020. u 11:00 sati na kojem će osim predstavnika organizatora, prisustvovati i predstavnici gradova i općina s područja Osječko-baranjske županije.
    Sajam se održava četrnaestu godinu za redom i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. Sajam je i ove godine izložbeno-prodajnog karaktera, a svoje proizvode izlagat će oko 50-ak izlagača s područja Donjeg Miholjca i Osječko-baranjske županije. Sajam će biti popraćen kulturno-umjetničkim programom.