Naslovnica Čačinci Za sutra sazvana 16. sjednica Općinskog vijeća općine Čačinci

Za sutra sazvana 16. sjednica Općinskog vijeća općine Čačinci

161

Za srijedu, 02. rujna, sazvana je 16. sjednica Općinskog vijeća općine Čačinci na kojoj će vijećnici raspravljati i donositi odluke po ukupno 8 točaka predloženog dnevnog reda.

Nakon usvajanja zapisnika s prethodne sjednice, čačinački bi vijećnici trebali usvojiti Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna općine Čačinci za 2020. godinu, donijeti Odluku o osnivanju Javne ustanove Dječji vrtić “Lipa”, zatim Odluku o izboru najpovoljnijih ponuđača za prodaju nekretnina u vlasništvu općine Čačinci, te Odluku o raspisivanju natječaja za prodaju nekretnine. Osim toga, vijećnici bi trebali donijeti i Odluku o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja i prijavu na natječaj LAG-a Papuk Orahovica, tip operacije 1.1.1. “Poticanje ulaganje u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu” projekta “Izgradnja pješačkih staza na groblju u Čačincima” i projekta “Opremanje Društvenog doma u Čačincima”.

Po pozivu predsjednika Općinskog vijeća, Tomislava Tomića, sjednica će biti održana u viječnici općine Čačinci, sutra s početkom u 20,00 sati.