Naslovnica Naslovnica Brezovec, Mezga, Škvorc, Dodlek, 22. kolovoza stižu u Orahovicu

Brezovec, Mezga, Škvorc, Dodlek, 22. kolovoza stižu u Orahovicu

273

Jučer je u Varaždinu održan plenum klubova 3 HNL Sjever u kojoj će ove godine igrati 12 klubova Bjelovar, Graničar Đurđevac, Mladost Ždralovi, Papuk Orahovica, Podravac Virje, Podravina Ludbreg, Polet Sveti Martin na Muri, Radnik Križevci, Rudar Mursko Središće, Tehničar Cvetkovec, Virovitica i Varteks Varaždin.
Orahovački trećeligaš u prvom će kolu na svom terenu ugostiti glavnog pretendenta za naslov, Polet iz Svetog Martina na Muri. To je momčad koja vrvi bivši prvoligaškim igračima, Brezovec, Mezga, Škvorc, tu je i iskusni Dodlek, a neslužbeno doznajemo kako je blizu Poleta i Leon Benko.
Nakon što su klubovima dodijeljeni brojevi, ždrijeb je u prvom kolu spojio Papuk i već spomenuti Polet. U drugom kolu Papuk će na noge starom rivalu u Cvetkovec, u trećem dočekuje Podravac iz Virja. Četvero kolo donosi veliki županijski krešendo između Virovitice i Papuka dok će u petom kolu Papuk ugostiti također vrhunsku momčad Mladost iz Ždralova.
U ovom formatu liga će se igrati još dvije sezone, a potom dolazi do nove reorganizacije, nakon čega Treća liga Sjever, postaje četvrti razred hrvatskog nogometa. (fotografija: službena stranica NK Polet)